De bakfiets

De bakfiets is nog steeds immens populair. Vroeger werd deze fiets vooral gebruikt door bakkers en kruideniers. Op deze manier konden zij gemakkelijk hun producten meeslepen en verkopen. In 2012 werd de bakfiets ineens weer erg populair en ook nu in 2014 zie je de bakfiets nog steeds vaak voorbij komen!

Waarom is de bakfiets zo immens populair.

Sommige mensen vinden het maar burgerlijk zo’n bakfiets, maar eerlijk is eerlijk een bakfiets is maakt het leven een stuk gemakkelijker. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en probeert op elke wijze tijd te besparen. De bakfiets geeft in ieder geval een aantal oplossingen om erg veel tijd te besparen. Moet je bijvoorbeeld je kinderen naar school brengen, boodschappen doen én de hond nog uitlaten? Alles kan met de bakfiets! Kind in de bak, hond in de bak en wanneer je kind op school zit kun jij boodschappen doen. Eenmaal boodschappen gedaan laat je de hond nog even in het park zijn boodschap doen. En kijk eens hoeveel tijd je bespaard hebt.

De bakfiets voor het oog

De bakfiets is niet alleen een erg handig vervoersmiddel waarmee je jezelf enorm veel tijd kunt besparen. Veel mensen vinden een bakfiets namelijk ook erg hip! De bakken worden daarom ook in allerlei soorten en maten verkocht. Zo zijn er verschillende soorten houten bakken voor de bakfiets, maar ook bamboe bakfietsen. Hiernaast zijn er bakfietsen die je speciaal kunt gebruiken om je kind of huisdieren te vervoeren, maar zijn er ook bakken waarin je vrijwel alles kunt houden! Je kunt het zo gek niet bedenken.

Prijs van de bakfiets

Dat de bakfiets nog steeds immens populair is en erg handig dat weten we nu, maar welk prijskaartje hangt er nu aan zo’n bakfiets? Dit is misschien een tegenvaller voor veel mensen, aangezien er namelijk wel een flink prijskaartje hangt aan zo’n fiets. De prijzen lopen van € 1000,- tot € 3000,- uiteen. Mocht je dit een tegenvaller vinden, dan zijn er gelukkig altijd nog fietstassen die ook uiterst handig zijn.