Wat valt er te verwachten van de iPhone 6?

Wat zal de nieuwe iPhone voor nieuwe features hebben? Een vraag die veel mensen bezig houdt. Zonder twijfel zal de iPhone iets dat nieuw is tonen voor de iPhone maar wat? Dat blijft nog even de vraag. De verschillende kleuren voor de iPhone 5C was het de afgelopen keer maar toen was er ook de vingerafdrukscanner voor de iPhone 5S. Zal de nieuwe iPhone  weer revolutionair zijn met nieuwe specificaties die niemand verwacht? Laten we het hopen.

Wat wordt de naam?
Wat de naam zal zijn van de nieuwe iPhone blijft onduidelijk maar er wordt veel gesproken over een iPhone 6. Het is wel duidelijk dat er een nieuw iPhone aankomt. Hoe deze zal gaan heten blijft meestal pas tot de presentatie onbekend. Geruchten over de nieuwe iPhone en hoe deze zal gaan heten zijn voortdurend in het nieuws. Verschillende websites op het internet zoals iPhone6prijs.net houden dagelijks de nieuwtjes bij omtrent de iPhone 6.

Groter formaat?
Experts en kenners op de markt geloven dat de nieuwe iPhone in een groter formaat komt. Van Apple wordt weer wat vernieuwends verwacht en dit zou één van de mogelijkheden zijn. Er zijn al vele mockups voorbij gekomen van het nieuwe formaat iPhone. Er wordt gesproken over een 4,7 inch en een 5,5 inch iPhone 6. De laatste zou echter pas later worden aangeboden. Dit zou te maken hebben met leveringsproblemen van het glas. De iPhone 6 maakt gebruikt van saffierglas. Dit glas is sterker en biedt meer mogelijkheden voor Apple dan het glas dat momenteel gebruikt wordt voor de display.